Gi full gass og tidoble din synlighet på nett …

Trenger du flere kunder og mer aktivitet i din butikk eller bedrift? Visible har hjulpet selskaper som Cirkus Arnardo, Arendal kommune, Arendalsuka og Visit Arendal med sosiale medier og har funnet den enkleste måten å administrere sosiale kanaler på og nå vil vi hjelpe deg til å få f.

Kom i gang på 1-2-3

1. Publiser

Administrer alle sosiale kampanjer på én plattform. Planlegg, lag og planlegg iøynefallende innlegg som skal publiseres til de riktige kanalene til rett tid.

2. Annonser

En enhetlig sosial innboks der du effektivt kan administrere og engasjere deg i innkommende meldinger og kommentarer på tvers av alle sosiale kanaler

3. Analyser

Forstå ytelsen til sosiale kanaler for å ta bedre forretningsbeslutninger. Del statistikk med teamet ditt og kundene dine med vakre automatiserte rapporter.

Hva sier kundene om Stig

Jeg har fått utrolig mye god hjelp av Stig. Han er kunnskapsrik og deler villig med seg for å skape gode resultater for andre. Skal du ha nettsider, hjelp til markedsføring eller trenger noen til å holde kurs innenfor disse områdene er Stig rett mann for jobben!

May-Lill Skjeggedal,
Gründermetoden

Stig er en veldig dyktig og inspirerende lærer innen digital markedsføring! Han har bred kunnskap om mange digitale emner, en praktisk tilnærming til opplæringen/rådgivningen og er en tvers gjennom hyggelig og serviceinnstilt person å samarbeide med! Anbefaler absolutt 👌

Christina Mihaela Carare,
Nordic Tennis

Stig i Visible har jeg kjent i snart 10 år. Han har laget websider logoer, grafisk design, konsulent tjenester og rådgivning. Stig tar alltid telefonen, svarer kjapt på henvendelser og tar utfordringer på stak arm. Han har en usedvanlig kreativ evne. Stig er svært imøtekommende og profesjonell. Anbefales på det varmeste.

Dag Vehus

Følg med for neste dato for kurs