La oss samarbeide

Leave this field blank
  • Velg hva du ønsker pris på …
  • Landingsside
  • Hjemmeside
  • Nettbutikk

La oss bli ditt nye Markedsførinsbyrå

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque odio risus, convallis at lobortis quis.

  • Markedsføring – tincidunt odio ipsum iaculis tellus. In bibendum consectetur
  • Nettside – tincidunt odio ipsum iaculis tellus. In bibendum consectetur
  • Synlighet – tincidunt odio ipsum iaculis tellus. In bibendum consectetur eros.
  • Design – tincidunt odio ipsum iaculis tellus. In bibendum consectetur eros.

Advarsel: Ikke gå til et annet markeds­føringsbyrå eller prøv å gjøre din egen markedsføring før du har lest dette.

Er du i gang med digital markedsføring?

Ingenting er mer frustrerende en å bruke masse tid på å lære seg digital markedsføring og bruke masse penger på annonsering som ikke gir resultater. Et øyeblikk tenker man om det hadde gitt større effekt å kaste pengene ut av vinduet.

Har du merket en nedgang i omsetningen i det siste og lurer på hvor det blir av kundene? Da er du ikke alene. Mange spør seg selv det samme spørsmålet og lurer på om det skyldes at markedet svikter eller at kundene kjøper alt på nett. Sannheten er at tidligere fikk de fleste hjelp av et reklamebyrå som laget markedsføringsmateriale, kampanjer og annonser som gjerne ble publisert i aviser og magasiner.

Etter sosiale medier og den digitale revolusjonen er det mange som ikke har kommet i gang med digital markedsføring. Noen prøver i beste fall å gjøre det selv. Enkelte av de som prøver har gjerne brukt mye tid og penger før de til slutt gir opp.

«Det var lettere før Facebook endret logarit­mene», hører jeg mange si.

Stig Solberg | Markedsfører

Sannheten er at om de stikker fingeren i jorden og er ærlige med seg selv, så har de kanskje aldri tiltrukket seg et eneste salg gjennom all tiden de har brukt på «gratis markedsføring» i de sosiale kanalene.

Overlat jobben til et markedsføringsbyrå. Det ser enkeltelt ut fordi vi har lang erfaring.

Det hjelper lite at du har klart å få tusenvis av følgere og likes fra personer som ikke er i din målgruppe. Markedsføring handler om å tiltrekke seg potensielle kjøpere og frastøte seg de som ikke er i målgruppen din.

På et tidspunkt går det opp for de fleste at deres egen tid også har en verdi. Bruker du to timer i uken på sosiale medier og har en timepris på tusen kroner finner du ut med et enkelt regnestykke at du sløser bort verdifull tid som du kunne brukt til å tjene penger. Det var selvsagt hvis du hadde nok kunder.

Ung dame sitter foran datamaskin og lager digital strategi
Markedsføringsbyrået Visible hjelper små og store bedrifter til å få bedre resultater.

Heldigvis finnes det en bedre løsning

Velkommen til Visible Solberg, et markedsføringsbyrå i Arendal som brenner for at du skal få resultater med digital markedsføring.

Akkurat nå er noen av konkurrentene dine i gang med digital markedsføring. Jeg vet det, for mange av dem har kommet til Visible. Vi har 30 års erfaring med produksjon av aviser, reklame og sosiale medier og nå bruker vi vår brede erfaring til å utnytte de digitale kanalene fullt ut.

Hos oss trenger du ikke føle deg dum uansett størrelsen på ditt budsjett. Sammen finner vi løsninger for deg og som gir resultater.

Bestill en 30 minutters gratis samtale på nett eller møt oss her på Eureka. Vi gleder oss til å høre mer om dine utfordringer og fortelle deg hva vi kan hjelpe deg med. Du finner ledig tid i kalenderen når du klikker på knappen.