Advarsel: Ikke gå til et annet markeds­føringsbyrå eller prøv å gjøre din egen markedsføring før du har lest dette.

Ingenting er mer frustrerende en å bruke masse tid på å lære seg digital markedsføring og bruke masse penger på annonsering som ikke gir resultater. Et øyeblikk tenker man om det hadde gitt større effekt å kaste pengene ut av vinduet.

Har du merket en nedgang i omsetningen i det siste og lurer på hvor det blir av kundene? Da er du ikke alene. Mange spør seg selv det samme spørsmålet og lurer på om det skyldes at markedet svikter eller at kundene kjøper alt på nett. Sannheten er at tidligere fikk de fleste fikk hjelp av et reklamebyrå til markedsføringen som laget kampanjer og annonser som ble publisert i aviser og magasiner.

Etter sosiale medier og den digitale revolusjonen er det mange som ikke har kommet i gang med markedsføring igjen og noen prøver i beste fall å gjøre det selv. Noen av de som prøver har gjerne brukt mye tid og litt penger før de til slutt gir opp.

«Det var lettere før Facebook endret logarit­mene», hører jeg mange si.

Sannheten er at om de stikker fingeren i jorden og er ærlige med seg selv, så har de kanskje aldri tiltrukket seg et eneste salg gjennom all tiden de har brukt på «gratis markedsføring» i de sosiale kanalene.

En markedsfører balanserer på line for å komme fra en bygning til en annen.
Overlat jobben til et markedsføringsbyrå. Det ser enkeltelt ut fordi vi har lang erfaring.

Det hjelper lite at du har klart å få tusenvis av følgere og likes fra personer som ikke er i din målgruppe. Markedsføring handler om å tiltrekke seg potensielle kjøpere og frastøte seg de som ikke er i målgruppen din.

På et tidspunkt går det opp for de fleste at deres egen tid også har en verdi. Bruker du 2 timer i uken på sosiale medier og har en timepris på tusen kroner finner du ut med et enkelt regnestykke at du sløser bort verdifull tid som du kunne brukt til å tjene penger. Det var selvsagt hvis du hadde nok kunder.

Heldigvis finnes det en bedre løsning

Velkommen til Visible Solberg, et markedsføringsbyrå i Arendal som brenner for at du skal få resultater med digital markedsføring.

Akkurat nå er noen av konkurrentene dine i gang med digital markedsføring. Jeg vet det, for mange av dem har kommet til Visible. Vi har 30 års erfaring med produksjon av aviser, reklame og sosiale medier og nå bruker vi vår brede erfaring til å utnytte de digitale kanalene fullt ut.

Hos oss trenger du ikke føle deg dum uansett størrelsen på ditt budsjett. Sammen finner vi løsninger for deg og som gir resultater.

Bestill en 30 minutters gratis samtale på nett eller møt oss her på Eureka. Vi gleder oss til å høre mer om dine utfordringer og fortelle deg hva vi kan hjelpe deg med. Du finner ledig tid i kalenderen når du klikker på knappen.

Det kan være vanskelig å sitte alene å ikke vite om man gjør det riktig. Bestill din gratis samtale i dag og bli inspirert til å få mer ut av din digitale markedsføring. Vi står klare til å hjelpe deg.

Hvorfor skal jeg bruke et markedsføringsbyrå som Visible?

Visible har hjulpet mange andre før deg med å få resultater og har erfaring fra ulike bransjer og med firmaer av ulik størrelse. Hos oss er det kunden som bestemmer budsjettet og sammen finner vi den mest effektive løsningen for deg.

«Solberg er faglig dyktig og gir gode tips og råd anbefales.»
Kurt Kløfjell

Vi har en stor verktøykasse og kan hjelpe deg med å lage ny hjemmeside, bygge kundeklubb, få flere kunder inn i butikken og mye annet spennende. Vi setter bitene i system slik at alt spiller sammen og du får et system som hjelper deg til å få flere kunder. Vårt mål er å være det markedsføringsbyrået på Sørlandet med flest fornøyde kunder.

Tilbud på digital markedsføring

Nå lurer du sikkert på om digital markedsføring kan være noe for din bedrift og hvor mye det koster å komme i gang.

Før jeg svarer på det, la meg stille deg et spørsmål. Hva er en ny kunde verdt for deg?

Du trenger selvsagt ikke svare nå. Men tenk på det til vi snakkes sammen. For det er utgangspunktet for å finne riktig budsjett. Jeg kommer også til å spørre deg hvor kundene dine er og hvor de kommer fra i dag. Sammen finner vi riktig plattform og lager den første digitale kampanjen.

Og prisen? Akkurat nå sparer du 2.910,-, i oppsett av din første profesjonelle digitale kampanje. Du betaler kun 970,- kroner per måned i drift av kampanjen. Budsjett for selve annonseringen bestemmer du og betaler selv. Arbeidet vårt inkluderer rapporter, fri korrektur, sletting av kampanjen og oppsett av ny kampanje. Abonnementet er løpende men det er ingen bindingstid. Bare si opp før månedsskiftet hvis du ikke lenger ønsker hjelp til annonsering. Hvis du ikke er 100% fornøyd etter den første måneden gir vi deg pengene du betalte oss tilbake.

Er du klar til å tiltrekke oppmerksomhet fra splitter nye kunder som er motiverte til å handle av deg? Bestill i dag før kunden din gjør det.

Vennlig hilsen
Stig Solberg, Digital markedsfører og Anita Arnesen Solberg, Agile Coach

Rull til toppen