Er du klar med din Tilgjengelighets­erklæring?

Visste du at det er obligatorisk for alle offentlige nettsteder å ha en tilgjenglighetserklæring på sitt nettsted fra 1. februar 2023.

Det finnes gode og dårlige metoder for å teste nettstedet ditt for universell utforming. Er du litt som denne karen på bildet her og ikke vet helt hvordan du skal teste og fylle ut din tilgjenglighetserklæring.

Da kan Visible ta jobben for deg.

Mann tester nettsted for universell utforming.

Usikker på hvordan du skal lage en tilgjengelighetserklæring?

Offentlige nettsider har et særlig ansvar for å sikre tilgjengelighet for alle. Med vår hjelp kan din organisasjon oppfylle dette ansvaret og sikre at alle har likeverdige muligheter til å få tilgang til offentlig informasjon.

Vi kan hjelpe deg med å fullføre tilgjengelighetserklæringen din innen 1. Februar 2023. Kontakt oss i dag for å få et tilbud og ta et viktig skritt mot økt tilgjengelighet og inkludering.

Hvorfor velge Visible?

Kompetanse og erfaring

Visible har den kompetansen og erfaringen som trengs for å lage en tilgjengelighetserklæring som samsvarer med gjeldende standarder og retningslinjer.

Rask gjennomføring

Vi kan hjelpe deg med å fullføre tilgjengelighetserklæringen din raskt, slik at du kan være sikker på at din nettside er tilgjengelig for alle.

Kostnadseffektiv

Vi tilbyr konkurransedyktige priser for våre tjenester, slik at du kan spare penger samtidig som du oppfyller kravene til tilgjengelighet.

Effektiv kommunikasjon

Vi har god prosess og vil sørge for at du er godt informert om status på prosjektet og eventuelle endringer som må gjøres. Visible kan også bidra med nødvendige endringer.

Ikke stikk hodet i sanden

Bestill en grunding testing av universell utforming på nettsidene dine basert på WCAG 2.0 og 2.1. Dere vil motta en rapport fra oss med funn og evt. hvilke endringer vi anbefaler dere gjøre med tanke på design og innhold.

Utfylling av tilgjengelighetserklæringen kan gjøres av Visible eller i samarbeid med dere.

Hva sier kundene om Visible

Jeg har fått utrolig mye god hjelp av Stig. Han er kunnskapsrik og deler villig med seg for å skape gode resultater for andre. Skal du ha nettsider, hjelp til markedsføring eller trenger noen til å holde kurs innenfor disse områdene er Stig rett mann for jobben!

May-Lill Skjeggedal,
Gründermetoden

Stig er en veldig dyktig og inspirerende lærer innen digital markedsføring! Han har bred kunnskap om mange digitale emner, en praktisk tilnærming til opplæringen/rådgivningen og er en tvers gjennom hyggelig og serviceinnstilt person å samarbeide med! Anbefaler absolutt 👌

Christina Mihaela Carare,
Nordic Tennis

Stig i Visible har jeg kjent i snart 10 år. Han har laget websider logoer, grafisk design, konsulent tjenester og rådgivning. Stig tar alltid telefonen, svarer kjapt på henvendelser og tar utfordringer på stak arm. Han har en usedvanlig kreativ evne. Stig er svært imøtekommende og profesjonell. Anbefales på det varmeste.

Dag Vehus

Få hjelp med tilgjenglighetserklæringen i dag

Fyll ut kontaktskjemaet. Vi kan levere tilgjenglighetsrapport innen 7 dager.

Kontakt oss i dag for å få et tilbud og ta et viktig skritt mot økt tilgjengelighet og inkludering.

Leave this field blank