Trenger jeg en serviceavtale tenker du kanskje? Kanskje ikke. Hvis du holder hjemmesiden din oppdatert og tar backup er det lite å bekymre seg for.

Men hvis ikke, bør du tenke på om serviceavtale kan være noe for deg. Med en serviceavtale fra Visible kan du sove godt. Og skjer det noe finner vi det nok ut før deg og vi fikser det for deg.

Her er eksempel på en serviceavtale

For 3600,- (300,- pr mnd) tar visible ansvar for å holde ditt nettsted oppdatert som følger:

  • Månedlig backup av ditt nettsted
  • Månedlig oppdatering av plugin/utvidelser
  • Månedlig oppdatering av tema dersom lisens foreligger
  • Månedlig oppdatering av WordPress
  • 1 års Lisens for premium sikkerhetsutvidelse (Verdi $80) er inkl.
  • 1 års Lisens for premium backuputvidelse (Verdi $80) er inkl.

Arbeidet skjer vanligvis utenom vanlig arbeidstid for ikke å påvirke oppetiden til nettstedet ditt. I noen tilfeller kan det være nødvendig å gjøre dette arbeidet på dagtid, da vil nettstedet kunne ha en kort nedetid mens enkelte av oppgavene utføres.

Dersom hacking eller datakrasj skulle inntreffe vil vi snarest mulig gjenopprette din nettside til siste sikkerhetskopi uten ekstra utlegg. Siste sikkerhetskopi lagres på ditt nettsted og lokalt hos visible.

Med dette overvåker vi ditt nettsted og du vil være sikret på best mulig måte. Hvis du oppdager noe mistenkelig må du kontakte oss snarest.

Evt. utgifter til domene, ssl sertifikat, webhotell, korrektur, endringer, visuelle oppdateringer og opplæring er ikke en del av avtalen.

Hvordan bestille?

Send en e-post til stig@visible.no for bestilling.

Rull til toppen